Senioren verhuizen

Verhuizen zonder zorgen

Verhuizen is één van de meest stressvolle momenten in een leven, zeker op latere leeftijd.

Senioren verhuizen vaak uit een huis waar zij vele jaren in hebben gewoond, waar ze doorheen de jaren vele spullen hebben verzameld die helaas niet allemaal mee kunnen naar de meestal kleinere woning.

Vaak helpen kinderen of familie met het opruimen en verhuizen, maar soms ontbreekt het hen aan tijd, of is de afstand te groot. Bovendien moeten er vaak lastige, emotionele keuzes gemaakt worden.

Je hebt dan behoefte aan iemand die onafhankelijk is en doeltreffend kan helpen. HOMEBOOSTER kan de hele verhuizing organiseren en begeleiden. U hoeft zich dus geen zorgen meer te maken!

 

Hoe gaan we te werk?

Na een intakegesprek komen wij ter plaatse en bespreken uw wensen en noden.

 
VOORBEREIDING

We maken een inventaris op en werken een voorstel uit voor het sorteren, bewaren, opslaan, verhuizen en eventueel (duurzaam) afvoeren van alle goederen in huis. Wij gaan heel concreet met jou aan de slag om de verhuizing en herinrichting tot in de puntjes voor te bereiden.

 
NIEUWE WONING

Voor de nieuwe woning zorgen wij voor een interieuradvies, waardoor we meteen een thuisgevoel creeëren. 

We houden uiteraard rekening met de mogelijkheden en gebruiksfuncties van de vaak kleinere woning. 

Met veel respect hergebruiken we enkele meubelstukken uit de oude woning, door ze eventueel in een nieuw jasje te steken (in overleg).

Met HOMEBOOSTER zijn wij gespecialiseerd in het creëren van ruimte en gezelligheid, met in het bijzonder een plaats voor waardevolle herinneringen. 
 
OUDE WONING

Wij maken een planning op om de oude woning verkoopsklaar te maken en bekijken samen de styling mogelijkheden in functie van het budget. Wij adviseren en begeleiden jou graag in het verkoopsproces.
 

Onze focus ligt steeds op een aangename en vlotte samenwerking en een ontzorging van A tot Z, zodat jij je makkelijker kan aanpassen aan de nieuwe fase in je leven.

Wij ontzorgen door het plannen van de activiteiten, het ordenen van de spullen en helpen bij het nemen van beslissingen.

 

Wil u graag meer weten over de mogelijkheden?

Contacteer ons voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek: 0490 19 00 00.